CuckoldPlace.com
World's Biggest Cuckold Community CuckoldPlace.Com! 100508 registered members can't be wrong!

CUCKOLD CHAT


Contact Us · Search ·  Sign Up  · Members Area · Polls · Chat · 

CuckoldPlace.com /
Double Dutch /
 

Onze ervaringen

Rating: 15
 Page Page 3 of 3:  « Previous  1  2  3
pietergraman

Member

Posts: 337
#61
 Down to the last message
Hallo hierbij weer een verslag van lady/slet oh

Oh heeft een vaste huisvriend/minnaar die ook hier thuis komt

oh is inmiddels verslaafd aan aandacht spanning en sex met hem
Hij heeft geen relatie meer dus kan meer aandacht aan oh besteden Hij komt as woensdag weer de hele dag om Oh te gebruiken

Ook in de week van 20/11 is hij vrij en wilt hij over een paar dagen beschikken Ook in de ochtend voor zijn ochtentgeil

Hallo schat,

Gisteren weer een hete date gehad met "onze Wim".
Om 11.30 kondigde hij aan achter te staan en hij had me ook al kusjes gestuurd.
Ik liet hem binnen en hij was erg vrolijk en stond op geil. Was ik blij dat hij er was? Nou nette geile geschoren verzorgde en discrete heren zijn hier welkom hoor. Er werd getongd en mijn borsten gevoeld, hij was erg enthousiast -zoals het hoort
In de kamer gingen we even verder met tongen en strelen. Mijn tepels werden gemasseerd en mijn poesje gecontroleerd. Ik voelde dat zijn broek steeds strakker ging staan en de rits ging open. Ik heb me weer even voorgesteld aan zijn heerlijke heer en deze netjes eerst mijn hand gegeven. Ook even geproefd en hij smaakte nog steeds hetzelfde. Het voorgeil kwam al snel en dat likte ik van mijn vingers. Zijn overhemd ging open en ik likte aan zijn tepels. Het werd erg heet in de kamer en hij stelde voor naar boven te gaan. Hier allebei uitgekleed ik hield mijn openkruis-panty en bh-tje nog aan. Op bed gaan liggen en getongd ik werd overal gelikt en gestreeld. Hij vroeg me mijn billen te tonen en ging achter me zitten, vingerend in mijn kutje en hij duwde zich tegen me aan om met zijn pik enkele keren diep binnen te gaan. Eerste kennismaking op deze manier, lekker Hierop werd ik gelikt tot ik heerlijk kwam. Ik ging hem pijpen en zijn liezen likken en hij draaide zich opzij en vroeg me zijn sterretje te likken terwijl ik hem aftrok. Ik ging liggen en hij ging boven me tot hij klaarkwam. Hij spoot mij vol in mijn mond. Allebei nog even gerelaxt en gekletst en daarna opgefrist omgekleed om een hapje te gaan eten en het middagprogramma te vervolgen. In een witte bloes, zwart rokje en rode pumps. Lekker geluncht met een cavaatje in Brasschaat (as usual). Met de auto naar Schelle om een 1/4 cup bh en onderweg ging mijn bloes weer wat open en werd ik onder mijn rokje gevoeld en gevingerd. Rode pump op het dasboard. Hmmmm hij wilde weer spuiten kreeg ik te horen. Was te merken ook!.
In blue Vision eerst geshopt, het aanbod viel wat tegen maar met behulp van de verkoopster werd er toch een setje gevonden en gepast. Boven in de paskamer deed ik mijn bloes uit Wim zat op het stoeltje en het gordijn bleef open. Hij hielp me met de sluiting en de bh was oké. Daarna rokje uit en string gepast maar die was een paar kilootjes te klein. We zouden vragen of de string groter kon. De dame was erg aardig en ruilde uit zichzelf de string voor een maatje meer. Afgerekend en naar de filmruimte gegaan. Aardig wat mannen aanwezig en het was voor mij dan ook niet moeilijk om op te vallen. Even een rondje gedaan en in een ruimte staan tongen en even gevingerd en gepijpt. Een ander plekje gezocht met een deur. Ik deed mijn rokje uit omdat ik hierop wilde gaan zitten maar we bleven staan. Eén been op het "bedje" en zo werd ik gevingerd terwijl mijn tepels getongd en gekneed werden tot ik voor de 2e keer klaarkwam. Vervolgens bood Wim zich aan, afgetrokken en gelikt en het resultaat kwam in mijn hand en werd met mijn tongetje schoongemaakt.
Volgens afspraak zouden we je laten weten waar en/ of we elkaar zouden treffen/ me ophalen ja of nee. Gelukkig kon je op tijd je werk afsluiten en zouden we elkaar snel weer zien in Brasschaat. We wachtten op je op het terras buiten en hadden het nog gezellig met zijn 3-tjes onder het genot van een glaasje. Na nog een tongzoen vervolgde Wim zijn pad.
Wij 2 hebben daarna nog heerlijke sex gehad in de auto en...heerlijk gegeten.


Uiteraard is commentaar op de gebeurtenissen van lady/slet oh welkom
pietergraman

Member

Posts: 337
#62 
Up to the first message 
hallo

lady/slet is weer met haar minnaar afgelopen woensdag op stap geweest
Eerst thuis uitgebreid gegeild Ze had een kwart cub bh aan jarratel kouzen en hele hoge hakken
Eerst beneden op de bank daar is Oh al klaargekomen en heeft ze ook gesquirt
Daarna naar boven weer beide klaargekomen en toen jurkje erover en zo gaan lunchen
Naar Stabroek en daarna naar een sexbios in Putte Daar ook weer gegeild en beide klaargekomen

Gelukkig komt hij as zondag weer en blijft hij slapen Oh met hem in bed en kan ze zijn ochtentgeil proeven
Graag commentaar op evenst van lady/slet oh
 Page Page 3 of 3:  « Previous  1  2  3
Rating: 15, 5 votes.
Double Dutch CuckoldPlace.com / Double Dutch /
Onze ervaringen
Up to the first message Up to the first message
Your reply Click this icon to move up to the quoted message
   More...
» Username  » Password 
Only registered users can post here. Please enter your login/password details before posting a message, or register here first.
 
Online now: Guests - 290
Members - 74

Page loading time (secs): 0.136

Press | Webmasters | Terms Of Use | Privacy Policy | 18U.S.C.§2257 | Statistics | RSS